Fi-Mea-Valentine Pizza
Pizza Be-My-Valentine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 759 calorii, 31g de proteine, și 28G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați crusta de pizza, măsline, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Valentine Inima Pizza, Cookie-Uri Valentine, și Valentine Pinwheels sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Desfaceți aluatul de pizza pe o foaie de copt unsă; aplatizați aluatul. Cu foarfece de bucătărie, tăiate într-un 10-in. inima. (Folosiți garnituri de aluat pentru a face grisine, dacă doriți.)
Se coace la 425 la 8 minute.
Combinați brânzeturile italiene și mozzarella; pus deoparte. Aranjați brânza provolone peste crustă până la 1/2 in. de margini.
Se întinde cu sos de pizza.
Strat cu amestecul de pepperoni, ceapă, măsline și brânză.
Coaceți cu 8-10 minute mai mult sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Sangiovese, Shiraz și Barbera vin sunt alegeri excelente pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Tenuta di Capraia Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Capraia Chianti Classico]()
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Chianti Classico Tenuta di Capraia este un vin cu o complexitate și o structură optime. Culoare roșu rubiniu cu nuanțe violete. Aromă intensă și bogată, Vinoasă, bazată pe fructe. Note plăcute de cireșe, răcoritoare și bine echilibrate, cu note de tanin viu integrat.