Fettucină cremoasă cu sparanghel, mazăre și Prosciutto
Fettucina cremoasă cu sparanghel, mazăre și Prosciutto durează în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.37 pe portie, primești un fel principal care servește 3. O porție conține 606 calorii, 27G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă de la Allrecetes necesită paste fettuccine, unt, apă și praf de usturoi. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fettucină cu mazăre, sparanghel și Pancetta, Sparanghel cu mazăre și Prosciutto, și Paste cu mazăre, sparanghel, salată de unt și Prosciutto.
Instrucțiuni
Combinați sparanghelul, mazărea și apa într-o cratiță la foc mediu. Acoperiți cratița și gătiți până când legumele încep să devină fragede, dar păstrați o anumită crocantă, aproximativ 5 minute; scurgeți orice lichid rămas și puneți legumele deoparte.
Topiți untul în cratiță la foc mediu-mic. Se amestecă făina în unt până se combină, 2 până la 3 minute.
Adăugați laptele, ridicați focul la mediu și gătiți, amestecând frecvent, până când amestecul se îngroașă, încă 2 până la 3 minute. Se amestecă praful de usturoi și parmezanul în sos; condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.
Aduceți o oală cu apă ușor sărată la fierbere. Gatiti fettuccina in apa clocotita pana cand pastele sunt fierte inca ferme pana la muscatura, aproximativ 8 minute; scurgeți și readuceți fettuccina în oală. Amestecați legumele, sosul și prosciutto-ul în fettuccine.