Fettuccine de șuncă și sparanghel

Fettuccine de șuncă și sparanghel
Șuncă și sparanghel Fettuccine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 717 calorii, 21g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână brânză parmezană, tăiței fettuccini, piper cayenne și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 39%. Încercați Asparagus Fettuccine, Fettuccine de șuncă și sparanghel, și Fettuccine Cu Șuncă De Sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente. Se amestecă sparanghelul în oală în ultimele cinci minute de gătit; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
În timp ce pastele se gătesc, încălziți untul și smântâna într-o cratiță medie la foc mediu. Când amestecul începe să buleze, amestecați parmezan, usturoi praf, piper și cayenne. Continuați să gătiți până când amestecul se îngroașă, amestecând ocazional. Se amestecă șunca și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Aruncați pastele și sparanghelul cu sos și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista