Fettuccine de șuncă și sparanghel
Șuncă și sparanghel Fettuccine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 717 calorii, 21g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână brânză parmezană, tăiței fettuccini, piper cayenne și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 39%. Încercați Asparagus Fettuccine, Fettuccine de șuncă și sparanghel, și Fettuccine Cu Șuncă De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente. Se amestecă sparanghelul în oală în ultimele cinci minute de gătit; scurgere.
În timp ce pastele se gătesc, încălziți untul și smântâna într-o cratiță medie la foc mediu. Când amestecul începe să buleze, amestecați parmezan, usturoi praf, piper și cayenne. Continuați să gătiți până când amestecul se îngroașă, amestecând ocazional. Se amestecă șunca și se încălzește.
Aruncați pastele și sparanghelul cu sos și serviți imediat.