Fettuccine de șuncă și sparanghel

Fettuccine de șuncă și sparanghel
Șuncă și sparanghel Fettuccine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 717 calorii, 21g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână brânză parmezană, tăiței fettuccini, piper cayenne și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 39%. Încercați Asparagus Fettuccine, Fettuccine de șuncă și sparanghel, și Fettuccine Cu Șuncă De Sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente. Se amestecă sparanghelul în oală în ultimele cinci minute de gătit; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
În timp ce pastele se gătesc, încălziți untul și smântâna într-o cratiță medie la foc mediu. Când amestecul începe să buleze, amestecați parmezan, usturoi praf, piper și cayenne. Continuați să gătiți până când amestecul se îngroașă, amestecând ocazional. Se amestecă șunca și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Aruncați pastele și sparanghelul cu sos și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista