Fettuccine De Raci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine de raci. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 321 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de fettuccine, făină, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Fettuccine de Yabbie sau raci, Paste cu raci și ierburi proaspete, și Piept de pui prăjit cu raci, fasole Fava și Moreluri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Topiți margarina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ceapa, ardeiul gras, țelina și usturoiul; saut 5 minute. Se amestecă făina; gatiti 2 minute. Se amestecă laptele și roșiile; gatiti 7 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă pastele și ingredientele rămase. Puneți amestecul de fettuccine într-un vas de copt de 13 x 9 inci; coaceți la 350 timp de 25 de minute.
Notă: pachetele de raci decojiți gătite pot fi găsite în setul de alimente congelate din multe supermarketuri.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Vin Spumant
Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet sunt alegerile mele de top pentru languste. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.