Fettuccine De Pui Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine de pui cu ierburi. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 575 calorii. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piept de pui, condimente de pasăre, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Fettuccine cu pui și legume cu ierburi, Fettuccine De Creveți Cu Ierburi, și Fettuccine De Primăvară Cu Ricotta Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați amestecul de condimente și condimentele de pasăre; presărați peste pui. Într-o tigaie mare, sotati puiul în ulei și 2 linguri de unt timp de 5 minute sau până când puiul nu mai este roz.
Adăugați apa, sosul teriyaki, amestecul de supă de ceapă și 2 linguri de amestec de supă de ierburi și usturoi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Între timp, gătiți fettuccine conform instrucțiunilor pachetului.
Se scurge; se adaugă la amestecul de pui. Se amestecă brânza, sosul Worcestershire, untul rămas și amestecul rămas de supă de ierburi și usturoi; aruncați pentru a acoperi.