Fettuccine de pui cu brânză
Fettuccina de pui cu brânză durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 499 calorii, 24g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită pesmet condimentat, brânză mozzarella parțial degresată, ciuperci și praf de usturoi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare includ Fettuccine De Pui Cu Patru Brânzeturi, Fettuccine De Pui Cu Patru Brânzeturi, și Fettuccine De Pui Cu Patru Brânzeturi.
Instrucțiuni
Gatiti fettuccina conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-un cuptor olandez sau într-un ceainic mare de supă, combinați supa, crema de brânză, ciupercile, smântâna, untul și pudra de usturoi. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se omogenizeaza. Reduceți căldura la minim; adăugați brânzeturi și amestecați până se topesc.
Adăugați pui; se încălzește.
Se adaugă la amestecul de pui; aruncați pentru a acoperi.
Transferați într-o mică adâncime unsă 2-1/2-qt. vas de copt.
Combinați ingredientele de topping; presărați peste amestecul de pui.
Se acoperă și se coace la 350 de calorii timp de 30 de minute. Descoperi; coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Chardonnay Neacoperit
Pui Alfredo pe Meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Grigio și Chardonnay neacoperit. Mâncărurile alfredo cremoase, brânzoase și untoase se pot împerechea frumos cu un chardonnay neacoperit sau un Pinot grigio. Ai putea încerca Kettmeir Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Kettmeir Pinot Grigio
Pinot Grigio a fost cultivat în regiunea Trentino de secole. Succesul său a dus la speculații că strugurii din alte regiuni cu climă și condiții similare ar merge bine în Trentino. Acest lucru s-a dovedit a fi deosebit de adevărat în cazul strugurilor originari din regiunile Bordeaux, care au aceeași latitudine ca Trentino. Clasicul Pinot Grigio este fermentat la rece, apoi sticla îmbătrânită câteva luni pentru a produce un vin cu structură și aciditate crocantă.