Fettuccine de ou cu smochine, rozmarin și Pancetta

Fettuccine de ou cu smochine, rozmarin și Pancetta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 650 calorii. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Epicurious are 17 fani. Dacă aveți la îndemână rozmarin, smochine coapte ferme, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma smochinele, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta Cu Smochine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fettuccine De Ou Cu Smochine, Rozmarin Și Pancetta, Fettuccine cu smochine, rozmarin și slănină, și Fettuccine cu lămâie, rozmarin și smochine proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți pâinea în bucăți și pulsați într-un blender sau robot de bucătărie până când se reduce la firimituri grosiere.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie adâncă de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți pesmet cu sare și piper după gust, amestecând continuu, până se rumenesc și crocant, aproximativ 5 minute.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
Încălziți uleiul de lingură rămas în tigaia curățată la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți pancetta, amestecând, până se rumenesc și crocante.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul și rozmarinul și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă vinul și se fierbe, amestecând ocazional, până când lichidul se reduce la aproximativ 1 lingură.
Se ia de pe foc și se amestecă bulion, smochine, pătrunjel, jumătate de pancetta și suc de lămâie.
Gatiti fettuccine intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana la dente. Rezervați 1/2 cană de apă de gătit, apoi scurgeți pastele într-o strecurătoare.
Adăugați fettuccine la amestecul de smochine cu 1/4 cană de apă de gătit rezervată și sare și piper după gust.
Se încălzește la foc mic, aruncând ușor și adăugând mai multă apă de gătit dacă amestecul devine uscat, până când se încălzește.
Serviți pastele acoperite cu pesmet și pancetta rămasă.