Fettuccine De Cartofi Dulci
Fettuccina de cartofi dulci este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 258 calorii. Mergeți la magazin și ridicați unt, garnisiți: crenguțe de pătrunjel, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Prăjiți Fettuccine De Cartofi Dulci, Usturoi Și Pui, Fettuccine de cartofi dulci și dovlecei de vară cu Gremolata Pecan, și Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați cartoful dulce și tăiați lung în felii groase de 1/8 inch folosind o mandolină. Stivați 4 până la 6 felii de cartofi pe o tăietură; tăiați longitudinal în benzi late de 1/4 inch. Repetați procedura cu feliile rămase.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați fâșii de cartofi și fierbeți 6 până la 8 minute sau până când sunt al dente. (Nu gătiți prea mult fâșiile sau se vor destrăma.)
Adăugați 1/2 cană de Pecan Gremolata și aruncați ușor pentru a acoperi.