Fettuccine cu spanac și ricotta
Fettuccine cu spanac și ricotta durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33 g de proteine, 21 g de grăsimi și un total de 667 de calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 1,68 USD per porție, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de brânză ricotta, paste fettuccine cu spanac, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 88%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fettuccine cu ciuperci ricotta, Fettuccine cu spanac, ricotta și vinete la grătar și Fettuccine cu ciuperci și spanac.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Într-o cratiță mare, la foc mediu, topește untul. Se amestecă ciupercile și se fierbe până se înmoaie. Se amestecă spanacul și se gătește până se dezgheță și se înmoaie.
Se ia de pe foc si se adauga branza ricotta; amesteca bine.
La amestecul de spanac se adauga sucul de lamaie; se toarnă peste pastele fierte.
Se amestecă bine și se servește.