Fettuccine cu sos cremos de cârnați italieni de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Fettuccine cu sos cremos de cârnați italieni de roșii. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 745 calorii, 25g de proteine, și 48G de grăsime. 1317 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți roșii în suc, parmezan, frișcă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 51 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Încercați Fettuccine cu sos cremos de roșii și cârnați, Cârnați italieni, Kale și fettuccine de roșii cu vezicule, și Fettuccine cu cârnați italieni și sos de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți apa pentru paste: puneți o oală mare cu apă sărată la fiert (1 lingură de sare pentru fiecare 2 litri de apă). În timp ce apa pentru paste se încălzește, pregătiți sosul în pasul următor.
Gatiti ceapa si usturoiul:
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare saut la foc mediu.
Adăugați șalotele și usturoiul și gătiți, amestecând frecvent, până când începeți să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați cârnați italieni: rupeți cârnații italieni dulci și picanți în timp ce îi adăugați în tigaie. Aruncați cu șalotele, creșteți focul la mediu ridicat și gătiți până nu mai roz, aproximativ 5 minute.
Se amestecă smântâna și se fierbe timp de 5 minute.
Se amestecă roșiile, sucurile lor și salvia. Se fierbe aproximativ 15 minute, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă.
Gatiti pastele: apa pentru paste ar trebui sa fiarba pana acum. După ce sosul a fiert timp de aproximativ 5 minute, adăugați pastele în apă sărată clocotită și gătiți, neacoperite la fierbere, până când pastele sunt al dente, fierte, dar încă puțin ferme până la mușcătură.
Rezervați 1/2 cană de apă pentru paste și scurgeți pastele.
pastele cu sosul și adăugați puțin din apa rezervată pentru paste dacă vasul pare uscat.
Se condimentează cu sare și piper și se presară cu brânză pentru a servi.