Fettuccine cu slănină, mazăre și parmezan
Fettuccine cu slănină, mazăre și parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 413 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână slănină tăiată în centru, ceapă verde, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Fettuccine cu ciuperci de Bacon și mazăre, Orez parmezan și mazăre cu slănină, și Mazăre cu slănină, șalotă și parmezan.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți pastele, rezervând 3/4 cană lichid de gătit.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând picături în tigaie; se sfărâmă.
Adăugați 1/2 cană de ceapă tocată, usturoi tocat îmbuteliat și cimbru proaspăt tocat la picături în tigaie; saut 2 minute. Se amestecă mazărea verde; saut 1 minut.
Adăugați ceapa verde în tigaie; saut 1 1/2 minute.
Adăugați paste, lichid de gătit rezervat și jumătate și jumătate în tigaie; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine, aruncand pentru a combina.
Adăugați unt, sare și piper în tigaie; aruncați până se topește untul.
Se presară cu slănină mărunțită și parmezan.