Adăugați roșii și brânză în sferturi la pur și procesați până când amestecul este destul de neted. Cu motorul pornit, adăugați ulei într-un flux și amestecați până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Transferați pesto într-un castron mare și amestecați roșiile de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Gătiți fettuccine într - o oală de 6 până la 8 litri cu apă sărată clocotită
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
, neacoperit, până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Scurgeți pastele și aruncați cu sos.
6
Serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Nota bucătarilor
1
Transferați într-un castron cu gheață și apă rece, apoi coajați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Transfer to a bowl of ice and cold water, then peel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat