Adăugați roșii și brânză în sferturi la pur și procesați până când amestecul este destul de neted. Cu motorul pornit, adăugați ulei într-un flux și amestecați până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Transferați pesto într-un castron mare și amestecați roșiile de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Subţire-
3
Gătiți fettuccine într - o oală de 6 până la 8 litri cu apă sărată clocotită
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
, neacoperit, până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Scurgeți pastele și aruncați cu sos.
6
Serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Nota bucătarilor
1
Transferați într-un castron cu gheață și apă rece, apoi coajați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Transfer to a bowl of ice and cold water, then peel.