Fettuccine cu homar și creveți într-un sos de șalotă și vin
Fettuccine cu homar și creveți într-un sos de șalotă și vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $6.44 pe portie. O porție conține 631 calorii, 40g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de rucola, garnitură: un homar, fettuccine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Șalotă și sos de vin roșu, Friptură cu șalotă-sos de vin roșu (bifteck Marchand de Vin), și Filet de porc cu crustă de alune și vin roșu-sos de șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați coaja segmentelor de coadă de homar pe lungime deasupra și partea inferioară. Desfaceți segmentele de coadă deschise; îndepărtați carnea.
Tăiați în bucăți de mușcătură. Pune deoparte.
Aduceți 6 căni de apă la fierbere; adăugați creveți și gătiți 3 până la 5 minute sau doar până când creveții devin roz.
Scurgeți și clătiți cu apă rece. Cojiți creveții; devein, dacă doriți. Pune deoparte.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare (nu se rumenesc).
Adăugați eșalotă; saut pana cand se inmoaie.
Adăugați vin și gătiți la foc mare 3 minute. Se amestecă sucul de lămâie; reduceți căldura și fierbeți 1 minut.
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul și următoarele 3 ingrediente.
Adăugați homar și creveți la amestecul de șalotă; gătiți la foc mic până când fructele de mare sunt fierbinți, amestecând des.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Adăugați paste fierte fierbinți în amestecul de fructe de mare; aruncați bine.
Se servește cu felii de lămâie.