Fettuccine cu homar și creveți într-un sos de șalotă și vin
Fettuccine cu homar și creveți într-un sos de șalotă și vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $6.44 pe portie. O porție conține 631 calorii, 40g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de rucola, garnitură: un homar, fettuccine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Șalotă și sos de vin roșu, Friptură cu șalotă-sos de vin roșu (bifteck Marchand de Vin), și Filet de porc cu crustă de alune și vin roșu-sos de șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați coaja segmentelor de coadă de homar pe lungime deasupra și partea inferioară. Desfaceți segmentele de coadă deschise; îndepărtați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
Carne
2
Tăiați în bucăți de mușcătură. Pune deoparte.
3
Aduceți 6 căni de apă la fierbere; adăugați creveți și gătiți 3 până la 5 minute sau doar până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Apă
4
Scurgeți și clătiți cu apă rece. Cojiți creveții; devein, dacă doriți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Apă
5
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare (nu se rumenesc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați eșalotă; saut pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
7
Adăugați vin și gătiți la foc mare 3 minute. Se amestecă sucul de lămâie; reduceți căldura și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Vin
8
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
9
Adăugați homar și creveți la amestecul de șalotă; gătiți la foc mic până când fructele de mare sunt fierbinți, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Creveți
Ceapă Eșalotă
10
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
11
Adăugați paste fierte fierbinți în amestecul de fructe de mare; aruncați bine.