Fettuccine cu fasole și pancetta
Fettuccine cu fasole și pancetta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 836 calorii, 42G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pachetul pancetta rashers, fettuccine, runner bean și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fettuccine cu mazăre, sparanghel și Pancetta, Fettuccine Cu Pancetta, Porcini Și Roșii, și Fettuccine de lămâie cu Broccoli și Pancetta "crutoane".
Instrucțiuni
Puneți o tigaie mare cu apă la fiert pentru paste. Între timp, separați rashers de pancetta și gătiți-le în două loturi (fără ulei) într-o tigaie mare antiaderentă până când grăsimea de pe pancetta este aurie. Ridicați-vă pe o farfurie pentru a fi clare.
Când apa fierbe, adăugați sare și pastele în tigaie și fierbeți timp de 6 minute. Sfat în fasole, reveniți rapid la fierbere și gătiți încă aproximativ 4 minute până când atât pastele, cât și fasolea sunt doar fragede.
Scurgeți și răsturnați într-un castron mare de servire. Aruncați cu crme frache, arpagic sau busuioc și o mulțime de condimente, apoi rupeți rapid pancetta crocantă (păstrând-o destul de groasă).
Serviți cu parmezanul, dacă doriți, o salată simplă de roșii și niște pâine crustă.