Fettuccine cu cârnați, roșii și Rucola

Cârnații, roșiile și Rucola Fettuccine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 426 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de usturoi, cârnați de curcan, fettuccine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Fettuccine cu cârnați, roșii și Rucola, Fettuccine cu sos cremos de roșii și cârnați, și Cârnați italieni, Kale și fettuccine de roșii cu vezicule.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Se scurge într-o strecurătoare peste un bol, rezervând 2/3 cană lichid de gătit.
În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Scoateți carcasele din cârnați. Rupeți cârnații în bucăți de mușcătură și adăugați în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent pentru a se prăbuși.
Adăugați usturoi; gatiti 30 de secunde, amestecand constant.
Adăugați roșiile și piperul; acoperiți și gătiți 2 minute. Puneți roșiile cu spatele unei linguri de lemn pentru a le rupe. Acoperiți tigaia; reduceți căldura la minim și gătiți 3 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați paste, 2/3 cană de lichid de gătit rezervat și rucola; aruncați bine.
Se presară cu pecorino Romano.