Fettuccine cu creveți și sparanghel
Fettuccine cu creveți și sparanghel durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,11 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 326 de calorii , 21 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Un amestec de parmezan, usturoi, creveți și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 100 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor mare de 82% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Fettuccine cu creveți, midii și roșii cherry , Fettuccine Alfredo cu creveți, Mamma Mia that's good , și Ouă la cuptor și cremă de slănină în cuiburi de fettucci cu spanac .
Instrucțiuni
Separați vârfurile de sparanghel de restul bucăților tăiate și lăsați vârfurile deoparte.
Încinge 3/4 cană de ulei de măsline la foc mediu. Gatiti si amestecati usturoiul in uleiul incins pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute. Se amestecă bucățile de sparanghel tăiate (nu vârfurile) și se condimentează cu sare și piper. Gatiti si amestecati sparanghelul pana se inmoaie, dar inca verde aprins, aproximativ 10 minute, apoi adaugati varfurile de sparanghel. Gatiti si amestecati inca 5 minute.
În timp ce sparanghelul se gătește, umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați fettuccine și reveniți la fierbere. Gătiți pastele neacoperite, amestecând din când în când, până când pastele s-au fiert, dar sunt încă ferme la mușcătură, aproximativ 8 minute.
Se scurge bine intr-o strecuratoare pusa in chiuveta, se intoarce in oala si se stropesc peste paste 2 lingurite de ulei de masline.
Scoateți sparanghelul din tigaie cu o lingură cu șuruburi, lăsând uleiul în tigaie și puneți sparanghelul deoparte. Uscați creveții cu prosoape de hârtie și puneți în tigaia fierbinte la foc mediu-mare.
Stropiți creveții cu condimentul pentru fructe de mare și gătiți și amestecați creveții până când devin roz și nu mai sunt translucide. Reveniți sparanghelul în tigaie și gătiți creveții și sparanghelul până când se încălzesc bine, încă 2 până la 3 minute.
Se amestecă creveții și sparanghelul în fettuccine gătite și se amestecă cu parmezan mărunțit. Uleiul de măsline servește drept sos, așa că adăugați mai mult după cum este necesar pentru a acoperi cu generozitate pastele, creveții și sparanghelul.