Fettuccine cu ciuperci și spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine cu ciuperci și spanac. Această rețetă face 4 porții cu 307 calorii, 16g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți spanac, lapte evaporat, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma laptele evaporat, puteți urma acest fel principal cu Milkshake De Avocado ca desert. 155 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Fettuccine Cu Ciuperci De Șuncă, Fettuccine Cu Ciuperci De Șuncă, și Fettuccine De Ricotta Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si scurgeti fettuccine conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Între timp, în tigaie de 10 inci, încălziți 1/4 cană de bulion până la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; gătiți, amestecând frecvent, până când aproape tot lichidul este absorbit. Se amestecă suplimentar 1/4 cană de bulion. Continuați să gătiți ciupercile timp de 4 până la 6 minute, amestecând frecvent, până se înmoaie.
Se amestecă restul de 1/4 cană de bulion; se încălzește la fierbere. Se amestecă spanacul, roșiile, condimentul Italian și sarea. Gatiti 1 pana la 2 minute, amestecand continuu, pana cand spanacul se ofileste. Se amestecă laptele evaporat până se încălzește.
Așezați fettuccine pe un platou mare. Se acoperă cu amestec de spanac și brânză.