Fettuccine cu ciuperci și spanac

Fettuccine cu ciuperci și spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine cu ciuperci și spanac. Această rețetă face 4 porții cu 307 calorii, 16g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți spanac, lapte evaporat, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma laptele evaporat, puteți urma acest fel principal cu Milkshake De Avocado ca desert. 155 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Fettuccine Cu Ciuperci De Șuncă, Fettuccine Cu Ciuperci De Șuncă, și Fettuccine De Ricotta Cu Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti si scurgeti fettuccine conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Între timp, în tigaie de 10 inci, încălziți 1/4 cană de bulion până la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ciuperci; gătiți, amestecând frecvent, până când aproape tot lichidul este absorbit. Se amestecă suplimentar 1/4 cană de bulion. Continuați să gătiți ciupercile timp de 4 până la 6 minute, amestecând frecvent, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Se amestecă restul de 1/4 cană de bulion; se încălzește la fierbere. Se amestecă spanacul, roșiile, condimentul Italian și sarea. Gatiti 1 pana la 2 minute, amestecand continuu, pana cand spanacul se ofileste. Se amestecă laptele evaporat până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Așezați fettuccine pe un platou mare. Se acoperă cu amestec de spanac și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista