Fettuccine cu Chard elvețian și fructe uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 680 calorii. Un amestec de scorțișoară, nuci de pin, chard elvețian și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până coacăze ai putea urma acest curs principal cu O Budincă De Sac Cu Coacăze ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fettuccine cu brânză elvețiană și usturoi, Fettuccine cu brânză elvețiană, nuci și lămâie, și Fasole Albă Și Fettuccină Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Prăjiți nucile de pin până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
5
Adăugați ciorba elvețiană și 1/2 linguriță fiecare din sare și piper. Gatiti pana cand coaja este ofilita si cea mai mare parte a lichidului este evaporata, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chard Elvețian
6
Adăugați caisele, coacăzele, portul și scorțișoara și fierbeți până când portul este redus la aproximativ 2 linguri, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Coacăze
Port
7
Scoateți din căldură.
8
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți fettuccina până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Scurgeți pastele și aruncați-le cu sosul, parmezanul, nucile de pin și restul de 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Variație: Fettuccine cu spanac și fructe uscate: puteți folosi spanac în loc de ciorbă Elvețiană. Utilizați 10 uncii de spanac prespălat sau 1 1/2 lire sterline în ciorchini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
Chard Elvețian
Fettuccină
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
11
Recomandare de vin: un vin alb Fructat, cum ar fi un gewrtztraminer sau chenin blanc din California, va echivala frumos combinația de fructe și condimente.