Fettuccine cu Broccoli picant
Fettuccine cu Broccoli picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 577 calorii, 22g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, piper, fettuccină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 78%. Rețete similare includ Broccoli Fettuccine, Broccoli Fettuccine Alfredo, și Fettuccine De Pui Broccoli.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, prăjiți nucile de pin la foc moderat, agitând tigaia ocazional, până când nucile sunt aurii, aproximativ 2 minute.
Transferați pe o farfurie.
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți fettuccina până la al dente. Rezervați 1/2 cană din apa de gătit pentru paste și scurgeți fettuccina.
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și adăugați broccoli. Acoperiți și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 5 minute. Amestecați broccoli, apoi adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit. Condimentează broccoli cu sare și piper și gătește, amestecând ușor, până când usturoiul este parfumat, aproximativ 1 minut. Opriți focul și acoperiți.
Transferați fettuccina într-un bol încălzit și aruncați cu untul.
Adăugați broccoli și apa de gătit pentru paste și aruncați bine.
Se presară cu nucile de pin rezervate și brânza și se servește, trecând mai multă brânză la masă.