Chipotle Fettuccine cu curcan afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 379 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de ulei vegetal, piept de curcan tăiat, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Fettuccine Chipotle Cu Curcan Afumat, Curcan adobo la grătar cu roșii verzi și brânză afumată Cheddar la grătar + maioneză cu miere Chipotle, și Fettuccine De Porumb Dulce Chipotle Sănătos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați făina și sarea; faceți bine în centru. Într-un castron mic, bateți uleiul, ouăle și ardeii iute; se toarnă bine. Se amestecă cu furculița, aducând treptat amestecul de făină în centru, până se formează aluatul și se rotunjește într-o bilă. Dacă aluatul este prea uscat, amestecați până la 2 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Ouă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Rulați și tăiați conform instrucțiunilor de mai jos. (Folosiți făină suplimentară atunci când rulați și tăiați tăiței.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
3
Așezați benzi de fettuccine pe prosop; lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
4
Mână
5
Metoda de rulare: pe suprafața ușor făinată, frământați aluatul aproximativ 5 minute sau până când este neted și elastic. Împărțiți în 4 părți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
6
Rulați aluatul, câte 1 parte, într-un dreptunghi subțire de hârtie de 14x10 inci (păstrați aluatul rămas acoperit). Îndoiți ușor dreptunghiul pe lungime în treimi; tăiați transversal în benzi de 1/4 inch. Desfaceți și separați benzile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
7
Metoda manuală a mașinii de Paste: pe suprafața ușor făinată, frământați aluatul aproximativ 4 minute sau până când este neted și elastic. Împărțiți aluatul în 4 părți egale. Hrăniți aluatul, câte 1 parte odată prin role netede setate la cea mai largă setare (păstrați aluatul rămas acoperit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De Paste
8
Se presară cu făină dacă aluatul devine lipicios. Îndoiți longitudinal în treimi. Repetați hrănirea aluatului prin role și pliați în treimi de 8 până la 10 ori sau până când aluatul este ferm și neted. Alimentați aluatul prin setări progresiv înguste până când aluatul este subțire de hârtie. (Aluatul se va prelungi pe măsură ce devine mai subțire; poate fi tăiat transversal în orice moment pentru o manipulare mai ușoară.) Alimentați prin role de tăiere fettuccine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
9
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți porumbul, apa și ceapa până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Apă
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Se toarnă în robotul de bucătărie sau în blender. Acoperiți și procesați până aproape neted.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mic. Se amestecă făina, sarea și piperul. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana se omogenizeaza si clocoteste; se ia de pe foc. Se amestecă amestecul de porumb, lapte, jumătate și jumătate și curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Toată Turcia
Făină Pentru Toate Scopurile
Porumb
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
12
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
13
Rupeți fettuccine în bucăți de dimensiunea dorită. Într-o cratiță de 4 litri, gătiți fettuccine în 3 litri apă clocotită cu sare (1 lingură sare) 8 până la 10 minute sau până se înmoaie; scurgere. Aruncați cu amestec de curcan.