Fettuccine Carbonara Actualizat
Actualizat Fettuccine Carbonara ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 25 și costă 16 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 81 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți mazăre, șuncă oscar mayer, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Fettuccine de pui A La Carbonara, Fettuccine Alla Carbonara, și Fettuccine Carbonara Cu Ouă Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele intr-o cratita mare conform indicatiilor de pe ambalaj, adaugand mazare in apa clocotita in ultimele 3 min.
Între timp, bateți crema de brânză, pansamentul și făina într-o cratiță medie cu biciul până se omogenizează bine. Adăugați treptat lapte, amestecând constant până când amestecul este bine amestecat.
Adăugați șuncă; gatiti la foc mediu-mic 5 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Scurgeți amestecul de paste; reveniți la tigaie.
Adăugați sos; se amestecă ușor. Gatiti 2 pana la 3 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional. Se acoperă cu pătrunjel și parmezan.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto