Fettuccine-Aruncarea Legumelor
Fettuccine-legume arunca ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 15. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți ciuperci, fettuccine, busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare sunt Fettuccine-Aruncarea Legumelor, Parmezan Legume Toss, și Cremă De Legume Papion Arunca.
Instrucțiuni
Pregătiți fettuccina conform instrucțiunilor pachetului.
Sotati morcovii in ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare 3 pana la 4 minute. Se amestecă ciupercile, ceapa și usturoiul și se sotează 3 până la 4 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Adăugați spanacul și gătiți 2 până la 3 minute sau până se ofilesc. Se amestecă sosul Alfredo, brânza, busuiocul și pastele fierte fierbinți, amestecând doar până se amestecă. Gatiti 1-2 minute sau doar pana cand se incalzeste bine. Condimentează cu sare și piper după gust.
*1/2 (16-oz.) pachetul fettuccine poate fi înlocuit.