Fettuccine-Aruncare De Legume

Fettuccine-Aruncare De Legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să aruncați Fettuccine-legume. O porție conține 273 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, ceapă verde, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Aruncare Ușoară De Legume, Amestec De Legume Parmezan, și Spaghete Și Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți fettuccine conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
2
Saut morcovi în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu-mare 3 până la 4 minute. Se amestecă ciupercile, ceapa și usturoiul și se fierbe 3 până la 4 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați spanacul și gătiți 2 până la 3 minute sau până se ofilesc. Se amestecă sosul Alfredo, brânza, busuiocul și pastele fierte fierbinți, amestecând doar până se omogenizează. Gatiti 1-2 minute sau doar pana se incalzeste bine. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos AlfredoSos Alfredo
Paste FiertePaste Fierte
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
4
Serviți imediat.
5
Garnisiți, dacă doriți.
6
*1/2 (16-oz.) pachetul fettuccine poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină

Echipamente

DificultateMediu
Gata În28 m.
Porții15
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista