Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să aruncați Fettuccine-legume. O porție conține 273 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, ceapă verde, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Aruncare Ușoară De Legume, Amestec De Legume Parmezan, și Spaghete Și Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți fettuccine conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
2
Saut morcovi în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu-mare 3 până la 4 minute. Se amestecă ciupercile, ceapa și usturoiul și se fierbe 3 până la 4 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Morcov
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Adăugați spanacul și gătiți 2 până la 3 minute sau până se ofilesc. Se amestecă sosul Alfredo, brânza, busuiocul și pastele fierte fierbinți, amestecând doar până se omogenizează. Gatiti 1-2 minute sau doar pana se incalzeste bine. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos Alfredo
Paste Fierte
Spanac
Brânză
Busuioc
4
Serviți imediat.
5
Garnisiți, dacă doriți.
6
*1/2 (16-oz.) pachetul fettuccine poate fi înlocuit.