Fettuccine Alfredo cu sparanghel
Rețeta Fettuccine Alfredo cu sparanghel ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 45 minute. O porție conține 705 calorii, 20g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.92 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți nucșoară, unt, piper proaspăt măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fettuccine Alfredo cu sparanghel, Fettuccine Alfredo, și Fettuccine Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fixați capetele dure de pe sparanghel și aruncați-le.
Tăiați sulițele de sparanghel în bucăți de 1 inch. Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți fettuccina până aproape gata, aproximativ 8 minute.
Adăugați sparanghelul; gătiți până când și pastele sunt gata, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Scurgeți pastele și sparanghelul. Aruncați cu untul, smântâna, nucșoara, sarea, piperul și parmezanul.
Se servește cu parmezan suplimentar.
Variante: Fettuccine Alfredo: eliminați sparanghelul.
Fettuccine Alfredo cu șuncă și mazăre: eliminați sparanghelul.
Adăugați 1 cană de mazăre congelată în paste în ultimele 2 minute de gătit. Aruncați 1/4 kilogram de șuncă deli, tăiată în fâșii de chibrit, cu ingredientele rămase.
Fettuccine Alfredo cu proaspete
Ierburi mixte: eliminați sparanghelul. Aruncați în 3 linguri de ierburi proaspete tocate, cum ar fi busuioc, pătrunjel și/sau arpagic, la sfârșit.
Fettuccine Alfredo cu pătrunjel și salvie: eliminați sparanghelul. Aruncați 2 linguri de pătrunjel proaspăt tocat și 1/2 linguriță de salvie uscată la sfârșit.
Recomandarea vinului: un vin alb puternic acid este un produs natural cu sparanghel și va străpunge bogăția sosului. Încercați unul dintre Sauvignon blancs din Noua Zeelandă sau o vernaccia din Italia.