Fettuccine Alfredo (brichetă )

Fettuccine Alfredo (brichetă )
Rețeta Fettuccine Alfredo (mai ușoară ) ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. Această rețetă face 6 porții cu 315 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 53 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte evaporat, amestec de brânză parmezan, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Fettuccine Mai Ușoare Alfredo, Fettuccine Mai Ușoare Alfredo, și Fettuccine mai ușoare Alfredo cu slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti fettuccine conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
2
În timp ce fettuccine gătește, încălziți margarina și laptele într-o cratiță de 2 litri la foc mic, amestecând constant, până când margarina este topită. Se amestecă brânza, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
FettuccinăFettuccină
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Scurgeți fettuccina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
4
Se toarnă sosul peste fettuccine; se amestecă până când fettuccine este bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista