Feta murată cu măsline Cerignola și căpșuni de la ' Di Bruno Bros. House of Cheese
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Feta murată cu măsline Cerignolan și căpșuni de la 'Di Bruno Bros.House of Cheese ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $ 8.58 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 918 calorii. Un amestec de salată, coriandru, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Feta Murată Cu Măsline Cerignolan Și Căpșuni, Măsline Fetan și Cerignolan murate cu căpșuni, și Burrata cu roșii de moștenire de la ' Di Bruno Bros. House of Cheese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați oțetul, 3 căni de apă, zahărul, semințele de coriandru, semințele de muștar, șalota, usturoiul și coriandrul într-o cratiță mică. Aduceți lichidul de decapare la fierbere la foc mediu-mare, reduceți la foc mic și lăsați conținutul să gătească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Pentru Asezonarea Cărnii
1 Kg Tortillas De Maíz
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți oala de pe foc și lăsați-o să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Așezați feta într-un bol mare de amestecare sau împărțiți-o între două borcane de 1 litru și turnați soluția rece de decapare peste brânză. Asigurați-vă că toată feta este complet scufundată. (Dacă utilizați borcane de litru, veți avea un pic de saramură suplimentară rămasă, pe care o puteți folosi pentru un sos de salată.) Acoperiți feta și dați-o la frigider timp de cel puțin cinci zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1
Scoateți feta murată din lichid și scurgeți-o pe prosoape de hârtie. Într-un bol de salată, aruncați împreună măslinele, căpșunile, uleiul de măsline, coriandrul tocat și spanacul. Se amestecă feta, apoi se condimentează cu sare și piper, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bețișoare De Covrigi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Aluat De Pâine De Porumb
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Notă: acest fel de mâncare trebuie servit proaspăt, deoarece căpșunile vor începe să se descompună și să-și piardă culoarea în timp. Folosiți orice soluție de decapare rămasă pentru a stropi peste salata verde.