Feta murată cu măsline Cerignola și căpșuni de la ' Di Bruno Bros. House of Cheese
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Feta murată cu măsline Cerignolan și căpșuni de la 'Di Bruno Bros.House of Cheese ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $ 8.58 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 918 calorii. Un amestec de salată, coriandru, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Feta Murată Cu Măsline Cerignolan Și Căpșuni, Măsline Fetan și Cerignolan murate cu căpșuni, și Burrata cu roșii de moștenire de la ' Di Bruno Bros. House of Cheese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați oțetul, 3 căni de apă, zahărul, semințele de coriandru, semințele de muștar, șalota, usturoiul și coriandrul într-o cratiță mică. Aduceți lichidul de decapare la fierbere la foc mediu-mare, reduceți la foc mic și lăsați conținutul să gătească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Pentru Asezonarea Cărnii
1 Kg Tortillas De Maíz
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți oala de pe foc și lăsați-o să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Așezați feta într-un bol mare de amestecare sau împărțiți-o între două borcane de 1 litru și turnați soluția rece de decapare peste brânză. Asigurați-vă că toată feta este complet scufundată. (Dacă utilizați borcane de litru, veți avea un pic de saramură suplimentară rămasă, pe care o puteți folosi pentru un sos de salată.) Acoperiți feta și dați-o la frigider timp de cel puțin cinci zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
1
Scoateți feta murată din lichid și scurgeți-o pe prosoape de hârtie. Într-un bol de salată, aruncați împreună măslinele, căpșunile, uleiul de măsline, coriandrul tocat și spanacul. Se amestecă feta, apoi se condimentează cu sare și piper, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Aluat De Pâine De Porumb
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Notă: acest fel de mâncare trebuie servit proaspăt, deoarece căpșunile vor începe să se descompună și să-și piardă culoarea în timp. Folosiți orice soluție de decapare rămasă pentru a stropi peste salata verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr