Feta lui Nick și ardei umpluți cu anghinare

Feta lui Nick și ardei umpluți cu anghinare
Nick Fetan și anghinare ardei umplute este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 290 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Un amestec de ardei gras, ceapă verde, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh, Feta-Funduri De Anghinare Umplute, și Feta Ardei Umpluți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mic; gătiți și amestecați ceapa verde și usturoiul până la parfum, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați inimi de anghinare, roșii, busuioc, fulgi de ardei roșu și piper negru. Gatiti si amestecati amestecul de anghinare pana se incalzeste, aproximativ 5 minute. Se amestecă orezul și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Piper NegruPiper Negru
AnghinareAnghinare
TomateTomate
BusuiocBusuioc
OrezOrez
5
Zdrobiți aproximativ 1 linguriță de brânză feta în fundul fiecărui ardei gras roșu. Puneți amestecul de orez în fiecare ardei gras roșu pentru a umple la jumătate. Zdrobiți o altă linguriță de brânză feta peste umplutură; deasupra cu mai multă umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Brânză FetaBrânză Feta
OrezOrez
6
Așezați ardeii roșii într-un vas de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza feta s-a topit și ardeii grași roșii sunt ușor fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Brânză FetaBrânză Feta
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista