Feta lui Nick și ardei umpluți cu anghinare
Nick Fetan și anghinare ardei umplute este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 290 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Un amestec de ardei gras, ceapă verde, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh, Feta-Funduri De Anghinare Umplute, și Feta Ardei Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 45 până la 50 de minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mic; gătiți și amestecați ceapa verde și usturoiul până la parfum, 1 până la 2 minute.
Adăugați inimi de anghinare, roșii, busuioc, fulgi de ardei roșu și piper negru. Gatiti si amestecati amestecul de anghinare pana se incalzeste, aproximativ 5 minute. Se amestecă orezul și se ia de pe foc.
Zdrobiți aproximativ 1 linguriță de brânză feta în fundul fiecărui ardei gras roșu. Puneți amestecul de orez în fiecare ardei gras roșu pentru a umple la jumătate. Zdrobiți o altă linguriță de brânză feta peste umplutură; deasupra cu mai multă umplutură.
Așezați ardeii roșii într-un vas de copt din sticlă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza feta s-a topit și ardeii grași roșii sunt ușor fragede, aproximativ 15 minute.