Feta, Ierburi și pui umplut cu roșii uscate la soare

Feta, Ierburi și pui umplut cu roșii uscate la soare
Feta, planta și puiul umplut cu roșii uscate la soare este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 321 calorii, 40g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, jumătăți de piept de pui, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 59%. Rețete similare sunt Pui Umplut Cu Roșii Uscate La Soare, Piept De Pui Umplut Cu Brânză Feta, Roșie Uscată La Soare, și Anghinare și paste de roșii uscate la soare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță mică; adăugați roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
4
Scurgeți și feliați în benzi subțiri.
5
Combinați roșiile, brânza, 2 lingurițe de busuioc tocat, oregano, usturoi și 1/4 linguriță de piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
PiperPiper
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Așezați jumătățile de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă și bateți fiecare bucată la o grosime uniformă folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
TigaieTigaie
7
Tăiați o fantă orizontală printr-o parte a fiecărei jumătăți de piept de pui pentru a forma un buzunar adânc. Umpleți 1/4 cană de amestec de roșii în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
TomateTomate
8
Presărați ambele părți ale puiului cu sare și restul de 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
9
Îndoiți 4 (16 x 12 inci) foi de folie de aluminiu rezistentă pe jumătate transversal. Folie deschisă; Așezați 1 1/2 linguriță de unt pe jumătate din fiecare foaie de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Așezați o jumătate de piept de pui umplut deasupra fiecărei porții de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui UmplutPui Umplut
UntUnt
11
Așezați 1/8 linguriță de coajă de lămâie rasă deasupra fiecărei jumătăți de piept de pui umplute și stropiți fiecare porție cu 1 lingură de bulion de pui. Îndoiți folia peste pui și sigilați bine marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Supă De PuiSupă De Pui
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Așezați pachetele pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Coaceți pachetele la 425 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute. Desfaceți pachetele cu atenție și tăiați subțire fiecare jumătate de piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Garnisiți fiecare porție cu 1/2 linguriță de busuioc feliat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
16
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista