Feta cu crustă de susan și gem de smochine într-un sandviș Pita
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Fetan cu crustă de susan și gem de smochine într-un sandviș Pita. Această rețetă servește 4 și costă 5,55 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1009 calorii, 27G de proteine, și 74G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de oregano, smochine, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâine plată cu gem de smochine cu usturoi prăjit, Sandviș Veggie Fetan și Rucola Pita cu sos Tzatziki, și Ton cu crustă de susan și Avocado cu tăiței Picante de dovlecei de susan.
Instrucțiuni
Feliați brânza feta în felii de 8 (aproximativ 1/2 inch grosime). Aranjați feliile într-un singur strat pe farfurie mare și puneți-le la congelator timp de 15 minute.
Între timp, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu și gătiți până începe să se rumenească, 3 până la 5 minute.
Adăugați smochine și oregano și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana cand smochinele se inmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă mierea și se ia de pe foc.
Bateți ouăle într-un castron mediu.
Combinați semințele de susan, Alep și coriandrul într-o farfurie mare. Odată ce feta s-a răcit, înmuiați ouăle și acoperiți uniform pe toate părțile cu semințe de susan.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când strălucește. Se prăjește feta până devine aurie pe ambele părți, întorcându-se cu grijă cu clești, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Tăiați deasupra 1/3 din fiecare pita și deschideți cu atenție buzunarul. Umpleți fiecare buzunar cu 2 bețișoare feta prăjită, 1/4 de smochine și 1/4 de măsline.