Feta-Chile Răspândire

Feta-Chile Răspândire
Răspândirea feta-Chile ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 167 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de pitas, brânză feta, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 42%. Rețete similare includ Crostini cu răspândirea feta-Chile, Chile-Răspândirea Brânzei, și Pasilla Chile Și Răspândirea Porumbului Caramelizat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Așezați ardeii iute pe o foaie de copt căptușită cu folie și fierbeți 7 minute sau până se înnegresc ușor, întorcându-se după 3 1/2 minute. Cojiți și tăiați o fantă longitudinală în fiecare chile prăjită; aruncați semințele și tulpinile. Chop ardei iute prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Așezați brânza, iaurtul și sucul într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Se amestecă amestecul de brânză într-un bol mediu și se amestecă chilii tocați. Se răcește cu cel puțin 1 oră înainte de a servi cu pene de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista