Feta bătută cu ardei dulci și iute

Feta bătută cu ardei dulci și iute
Feta bătută cu ardei dulci și fierbinți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 221 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați urfa chile, ardei grași, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Biciuit Feta Dip, Biciuit Feta Dip, și Fetan biciuit și baie de piper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți broilerul la înălțime și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Așezați ardeii pe o foaie de copt, tăiați cu fața în jos și fierbeți până se înnegrește și se carbonizează, aproximativ 15 minute, rotind tigaia după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
3
Transferați ardeii într-un castron mediu, acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
4
Scoateți ardeii din vas, aruncați orice lichid și ștergeți vasul. Cojiți ardeii (aruncând pielea), tocați grosolan și reveniți în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați ingredientele rămase și amestecați până când ardeii dulci și fierbinți acoperă cheese.In un procesor de alimente echipat cu un atașament lamă, pur și simplu amestecul timp de aproximativ 2 minute, până când este foarte netedă și cremoasă. (Amestecul va fi destul de slăbit.) Dați-l la frigider timp de aproximativ 30 de minute înainte de servire pentru a permite scufundarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
BrânzăBrânză
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Așezați amestecul într-un castron de servire și presărați-l cu câte un vârf de chile de Alep, Urfa chile și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Piper AlepPiper Alep
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista