Festiv Jule Kaga
Festiv Jule Kaga ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 188 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, drojdie cu creștere rapidă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Baie Festivă, Șuncă festivă, și Festiv pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă laptele, zahărul și sarea.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Într-un castron mare, amestecați împreună 2 căni de făină, cardamom și drojdie.
Se toarnă amestecul de lapte și oul și se amestecă rapid cu o lingură de lemn până când aluatul este elastic, aproximativ 3 minute. Amestecați treptat în făina rămasă până când aluatul este suficient de ferm pentru a frământa pe o suprafață ușor făinată. Dacă aveți un mixer cu suport cu un accesoriu pentru cârlig de pâine, îl puteți folosi în schimb. Frământați sau amestecați aluatul până se formează bule mici de gaz și aluatul este neted, aproximativ 10 minute. Lucrați în coacăze chiar la sfârșit, astfel încât să nu se pulverizeze.
Așezați aluatul într-un vas uns, întorcându-l pentru a acoperi și acoperiți vasul cu un prosop. Puneți deoparte să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Când aluatul a crescut, dați cu pumnul și împărțiți-l în aproximativ 16 bucăți. Îndoiți în chifle rotunjite și așezați-le pe o foaie de copt sau într-un vas de copt.
Lăsați să crească din nou până aproape că și-a dublat dimensiunea sau până când degetul lasă o adâncitură care nu răsare înapoi când bateți pâinea.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Când cuptorul este fierbinte, coaceți rulourile timp de 30 de minute, sau până se rumenesc pe blaturi.