Fermiera Creamery ' s Fromage Blanc
Fermiera Creamery ' s Fromage Blanc este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 205 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Du-te la magazin și ia-o pe gal. lapte pasteurizat, cultură fromage blanc, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fromage Blanc Cheesecake, Înghețată Fromage Blanc, și Fromage Blanc Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă laptele într - un 8-la 10-qt. oală cu fund greu și introduceți termometru pentru lactate.
Încălziți laptele la foc mediu-mare la 85, amestecând des pentru a preveni arderea.
Scoateți de pe foc, îndepărtați termometrul și presărați cultura cât mai uniform posibil peste lapte; lăsați să se odihnească 10 minute, apoi amestecați ușor 1 minut într-o direcție. Se diluează cheagul în 2 linguri. se răcește apa și se toarnă uniform peste tot laptele; se amestecă la fel. Se diluează clorura de calciu în 2 lingurițe. apă rece; se toarnă și se amestecă așa cum ați făcut cultura și cheagul. Se amestecă o dată în direcția opusă pentru a opri mișcarea laptelui. Acoperiți cu pânză de brânză; lăsați să se odihnească peste noapte pe blat.
Scurgeți-vă cașul. Coaja de oală se scoate din oală într-o strecurătoare mare, căptușită cu o grosime dublă de pânză de brânză și așezată peste o găleată curată. Aproximativ 10 căni de zer se vor scurge în găleată; folosiți pentru Ricotta de casă (transferați zerul într-un castron din frigider ori de câte ori este suficient de colectat).
Scurgeți cașul 6 până la 8 ore la temperatura camerei, până când brânza seamănă cu smântână groasă, scoopând și întorcând cu o lingură de supă la fiecare oră sau cam așa ceva pentru a lăsa cașul să se usuce uniform.
Îmbracă-ți cașul. Întoarceți fromage blanc într-un castron mare și amestecați Crme Frache și sare după gust. Brânza este acum gata de mâncare. Se păstrează, răcit într-un recipient etanș, până la 1 săptămână.
Aceste consumabile pot părea un pic nebun-om de știință, dar ele sunt ușor de utilizat. Găsiți-le, cu excepția cazului în care se observă altfel la oamenii cu băuturi (thebeveragepeople.com sau 800/544-1867). O notă foarte importantă: fiți scrupulos curat atunci când faceți brânzăsuprafețe de frecare cu săpun antibacterian și ustensile de fierbere (oală, linguri etc.) timp de 20 de minute înainte de utilizare. Nu vrei ca bacteriile rele să se încurce cu cele bune.
Clorură de calciu: un tip de sare care ajută la întărirea cașului.
Cheesecloth: o cârpă țesută lejer pentru căptușirea matrițelor de brânză sau a bobinelor. Găsiți la majoritatea magazinelor alimentare.
Mucegai Ricotta: un coș mic țesut din plastic alimentar; conferă ricottei tale o formă frumoasă.
Cultura Fromage blanc: conferă brânzei atât aromă, cât și textură; seamănă foarte mult cu drojdia liofilizată folosită pentru coacere.
Termometru pentru lactate: spre deosebire de un termometru pentru bomboane, măsoară și temperaturile scăzute. Puteți înlocui un termometru cu citire instantanee.
Cheag Vegetarian: o versiune creată de laborator a enzimelor naturale care coagulează laptele.