Ferma Pepperidge Strudel Sud-Vestic
Pepperidge Farm Strudel sud-vestic de Sud-Vest necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 491 calorii, 21g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pătrunjel, porumb, brânză colby-jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pepperidge Farm Sausalito Cookie-Uri, Umplutură De Nucă Portocalie: Pepperidge Farm Challenge, și Ștrudel cu mere (ștrudel apfel).
Instrucțiuni
Decongelați foaia de patiserie la temperatura camerei timp de 40 de minute.
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. amestecați oul și apa într-un castron mic cu o furculiță.
Se amestecă puiul, brânza, porumbul, pesmetul și sosul picant într-un castron mediu.
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
Rulați foaia de patiserie într-un dreptunghi de 16x12 inci. Cu partea scurtă orientată spre tine, lingurați amestecul de pui pe jumătatea inferioară a foii de patiserie până la 1 inch de margini. Începând de la partea scurtă, rotiți-vă ca un jeleutroll.
Așezați rola de patiserie cu cusătura în jos pe o foaie de copt. Puneți capetele sub pentru a sigila.
Ungeți cu amestecul de ouă și presărați pătrunjelul.
Tăiați fante de 2 inci la o distanță de 2 inci în partea de sus.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când patiseria este aurie. Feliați și serviți cald pe salata verde cu smântâna, dacă doriți.