Ferigi Cu Cap De Lăutar Murat

Ferigi Cu Cap De Lăutar Murat
Ferigile murate cu cap de lăutar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 1 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 44 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână sare kosher, cățel de usturoi, boabe de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ferigi Cu Cap De Lăutar, Sote Acele Ferigi Cu Cap De Lăutar, și Ferigi Cu Cap De Lăutar Cu Unt De Escargot pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ferigile cu cap de lăutar într-un castron mare cu apă rece și spălați-le bine. Îndepărtați orice pleavă maro și tăiați capetele tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FiddleheadsFiddleheads
ApăApă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați două linguri de sare la două litri de apă într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați ferigi cu cap de lăutar și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FiddleheadsFiddleheads
4
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Combinați oțetul, 1/2 cană de apă și 1 linguriță de sare într-o cratiță mică și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Așezați condimente și căței de usturoi în fundul unui borcan de halbă pregătit. Împachetați ferigi cu cap de lăutar în borcan și adăugați lichid de decapare fierbinte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FiddleheadsFiddleheads
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
CondimenteCondimente
7
Ștergeți janta, aplicați capacul și inelul și procesați într-o cutie mică de baie cu apă clocotită timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
8
Scoateți borcanul din conservă și lăsați să se răcească pe un prosop de bucătărie pliat. Când borcanul este suficient de rece pentru a fi manipulat, scoateți inelul și verificați sigiliul.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
9
Borcanele sigilate pot fi depozitate în cămară până la un an. Borcanele nesigilate trebuie refrigerate și utilizate prompt.
10
Lăsați aceste murături să îmbătrânească cel puțin o săptămână înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuraturiMuraturi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista