Happy Go Marni ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. O porție conține 960 calorii, 9g de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână margarină, zahăr, cremă de unt pentru decorator de casă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Elf Fericit, Ziua fericită a Sfântului Patty, și Halloween Fericit.
Instrucțiuni
1
Prietenii mei buni David și Tzviah s-au logodit recent. Așadar, în weekend, mama lui David, Linda, care este un maestru bucătar și brutar incontestabil, a făcut o petrecere de logodnă incredibilă în curtea ei. Nu mă pot gândi la un singur lucru care nu a fost făcut în bucătăria ei de la zero. Bine, a cumpărat chipsuri de tortilla și nu a crescut ardeiul gras. Evenimentul s-a întâmplat să fie și de ziua lui David. Dublu whammy sărbătoare day.To asistați la pregătire, pentru că erau multe de făcut, sora mea și cu mine am venit atât sâmbătă seara, cât și duminică și una dintre "sarcinile" mele (care este atât de greșit termenul de când mă bucur de asta), a fost să decorez un tort de ziua lui David. Am adus câteva dintre echipamentele mele de decorare a tortului și vopselele de glazură și m-am pus să lucrez într-un colț al sufrageriei. Prostuțule, nu am început proiectul până la miezul nopții. Terminat la 4am duminică. Și acesta este cel mai rău tip de 4 A.M. pentru că am condus acasă și apoi, dureros, mi-am schimbat toate ceasurile la 5 A. M. pentru economiile de vară. Timpul meu de noapte a fost impecabil, nu crezi?Tortul în sine este uber umed, destul de ciocolată și totuși nu are tot răul pentru tine pe care îl au alte rețete. Fără ouă. Fără unt. Glazura folosită între straturile de tort a fost o cremă de unt Mocha. Aveți grijă să nu mâncați totul direct din castron. Acest lucru este foarte probabil. Și, bineînțeles, pentru a decora tortul, am bătut câteva loturi de cremă de unt pentru decoratori de casă pentru a vopsi în tot felul de culori distractive. Cheia decoratorului Buttercream este de a face două versiuni: una cu sirop de porumb, una fără. Siropul de porumb face crema de unt tartinabilă, așa că folosiți-o doar pentru glazurarea suprafeței și a părților laterale ale tortului (și în interior dacă optați să nu folosiți și crema de unt Mocha). Versiunea fără sirop de porumb va face o înghețare mai rigidă, perfectă pentru conducte pe prăjituri și păstrarea formei a ceea ce proiectați. Nimeni nu vrea un trandafir de îngheț "ofilit" sau un nas de îngheț strâmb; familiarizați-vă cu scopul siropului de porumb.Tortul a fost un mare succes. Mazel Tov lui David și Tzviah la logodna lor și La mulți ani David!Tort De Ciocolată Amazon
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Mocha
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Adaptat din cartea de bucate Cafe Beaujolais de Margaret Fox3 cupe făină2 / 3 cană Cocoa neîndulcită2 linguriță. bicarbonat de sodiu2 căni de zahăr1 linguriță. sare2 cani de apa rece1 / 2 cana plus 2 linguri. ulei de porumb1 lingura. vanilla2 linguri. oțet alb
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb Distilat
Beaujolais
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Se amestecă făina, cacao, bicarbonatul de sodiu, zahărul și sarea. Cerne (deși rețeta va fi bine dacă nu). Într-un castron separat, amestecați împreună apă, ulei de porumb, vanilie și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Ceapa Rosie, Tocata Marunt, Pentru Servire
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Hârtie De Orez
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Bateți împreună amestecurile umede și uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se toarnă prin strecurătoare în castron, de rupere în sus bulgări și presându-le prin strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Se amestecă și se toarnă în 2 tigăi rotunde unse de 9 inch sau o tigaie de 9x13x2". Atingeți marginea tigaiei de marginea tejghelei sau scăpați de la 6 inci de mai multe ori la tejghea pentru a scoate bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți la 350 de grade timp de 25-30 de minute.Cremă de unt de mocha2 oz. ciocolată dulce-amăruie, topită și răcită1 lingură. pulbere de cafea instant2 linguri. espresso (lichid)1 cană margarină sau unt nesărat, înmuiat2 căni zahăr pudră, cernut1 gălbenuș de ou
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
Rulou Cu Fructe Galben
1 Cup. Ceapă Tocată
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
1 Cană Alune Măcinate Fin
Mocha
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Topiți ciocolată, cafea instant și espresso în partea de sus a unui cazan dublu sau într-un cuptor cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cană Alune Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
9
Lasă să se răcească ușor.
10
Așezați margarina sau untul, zahărul și gălbenușul de ou în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel. Se amestecă bine și se adaugă amestecul de ciocolată și cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cup. Ceapă Tocată
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate Suplimentare
11
Se amestecă și se răcește până la consistența răspândită - aproximativ 15 minute.Acasă Decorator Buttercream
12
Rețetă de mama mea1 linguriță. vanilie, limpede este de preferat2 linguri. lichid (apă, lapte, frișcă etc.; Prefer lapte) 1/2 cană de legume shortening1/2 cană unt/margarine1 lb. zahăr pudră, cernut2 linguri. sirop Alb Karo
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Budincă Instantă De Lămâie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1 Cup. Ceapă Tocată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
13
Bateți până devine pufos. Siropul Karo crește răspândirea glazurii. Face suficientă glazură pentru a acoperi un tort cu două straturi de 9 inci sau un 9x13x2" cake.My nota mamei, în cuvintele ei: Aceasta este crema decorator pe care o folosesc pentru a face glazura pentru a acoperi întregul tort, dacă are adăugat siropul Karo suplimentar. Fără siropul Karo, folosesc această glazură pentru a face toți trandafirii și decorațiunile deasupra tortului.Pas cu pas în imagini
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
14
Primul strat de tort devine o slathering de Mocha Buttercream...Al doilea strat de tort este foarte foarte atent plasat pe partea de sus a primului...Am pipăit niște note muzicale în jurul părților laterale ale tortului...Și iată-l din nou: produsul final...