Ferakh Bel Hummus (pui cu năut)

Ferakh Bel Hummus (pui cu năut) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 373 calorii, 34G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de apă, naut, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare middl eastern. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Hummus-ish și năut pe biscuiți, Hummus israelian cu Paprikan și naut întreg, și Mușcături de năut prăjite cu Hummus picant și brânză cu Guacamole.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți 12 minute sau până când ceapa este aurie, amestecând des. Se amestecă turmericul.
Adăugați puiul în tigaie, întorcându-l pentru a acoperi.
Adăugați apa și următoarele 4 ingrediente (apă prin usturoi); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră sau până când puiul este fraged.
Scoateți puiul din bulion.
Scoateți puiul din oase; tăiați carnea în bucăți de mușcătură. Aruncați oasele. Puneți puiul în tigaie și adăugați năut. Gatiti 5 minute sau pana cand nautul se incalzeste bine.