Fenicul și Fingerling Confit
Fenicul și Fingerling Confit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 2212 calorii, 4G de proteine, și 237g de grăsime per portie. Pentru $ 3.74 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână cartofi, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fenicul și Fingerling Confit, Cod Negru Fiert Cu Cartofi Fingerling Și Confit De Usturoi, și Orez Roșu Camargue Cu Confit De Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță medie combinați puietele, feniculul, ceapa roșie, usturoiul, cimbrul și Golful.
Adăugați ulei de măsline pentru a acoperi. Se condimentează cu sare.
Aduceți tigaia la foc mediu și gătiți foarte ușor timp de 45 de minute. Strecurați legumele din ulei, rezervând uleiul pentru o altă utilizare.
Condimentați legumele cu mai multă sare dacă este necesar și garnisiți cu arpagic.