Saut fenicul cu migdale, stafide și șofran ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 256 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, frunze de fenicul și frunze de chervil, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Spanac saut cu migdale și stafide, Spanac sotat cu morcovi, stafide și migdale, și Saut fenicul cu migdale și coacăze.
Instrucțiuni
1
Feliați fenicul pe lungime 1/4 inch grosime. Zdrobiți grosolan migdalele rostogolindu-le ferm cu un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci, la foc mediu-mare, până când strălucește, apoi sotati fenicul cu usturoi, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper până când este crocant, aproximativ 6 minute. Se amestecă migdalele, stafidele, coriandrul, coaja, sucul și șofranul și saut-ul până când stafidele încep să se umfle, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru
Migdale
Stafide
șofran
Fenicul
Usturoi
Piper
Suc
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se amestecă coriandru chiar înainte de a servi la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm