Fenicul ras cu Gastrique de arțar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 56 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 45 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sirop de arțar, semințe de fenicul, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Crudo de burtă de somon cu Gastrique de fenicul și mandarină, Cartofi dulci glazurați cu Gastrique de arțar, și Salată De Fenicul Ras.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați semințe de fenicul, ghimbir, anason stelat și usturoi în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Chile Scotch Bonet, Tocat
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați fenicul feliat în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați oțet, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Se amestecă siropul, sarea și piperul; aduceți la foc mic. Gatiti 15 minute sau pana cand feniculul este fraged. Aruncați anasonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii