Fenicul prăjit și morcovi
Fenicul prăjit și morcovii pentru copii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 245 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Dacă aveți ulei de măsline, sare, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 82%. Încercați Fenicul Prăjit Și Morcovi, Păsări de curte prăjite, slănină de mistreț și Farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi, și Morcovi Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F. (Dacă faceți doar acest fel de mâncare, puteți pune raftul cuptorului în poziția de mijloc și prăjiți legumele pe acel raft pe tot parcursul.)
Aruncați morcovii și feniculul cu ulei de măsline, apă, semințe de fenicul, sare și piper și aranjați în 1 strat într - o tigaie de copt superficială de 17 x 11 inci. Acoperiți tigaia cu folie și prăjiți legumele în treimea inferioară a cuptorului 10 minute, apoi descoperiți și prăjiți, întorcându-vă ocazional, încă 10 minute. Comutați tigaia în treimea superioară a cuptorului și prăjiți până când legumele sunt fragede și rumenite, cu aproximativ 10 minute mai mult.