Fenicul Prăjit

Fenicul prăjit este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 100 de calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1496 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bulbi de fenicul, ulei de măsline extravirgin, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite, și Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite.
Instrucțiuni
Aruncați pene de fenicul cu ulei de măsline și balsamic: Preîncălziți cuptorul la 400 buc.f (205 buc. c).
Așezați pene de fenicul într-un castron și aruncați-le cu 1 până la 2 linguri de ulei de măsline, suficient cât să le acoperiți.
Presărați cu oțet balsamic, din nou suficient pentru a acoperi.
Prăjiți feniculul: tapetați o tigaie sau un vas de copt Silpat sau folie de aluminiu periată cu ulei de măsline. Aranjați panele de fenicul pe tigaie și prăjiți-le la 400 buc.f (205 buc. C) timp de 40 de minute sau până când panele de fenicul sunt fierte și încep să se caramelizeze la margini.