Fenicul Prăjit

Fenicul Prăjit
Fenicul prăjit este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 100 de calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1496 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bulbi de fenicul, ulei de măsline extravirgin, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite, și Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite.

Instrucțiuni

1
Aruncați pene de fenicul cu ulei de măsline și balsamic: Preîncălziți cuptorul la 400 buc.f (205 buc. c). 
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați pene de fenicul într-un castron și aruncați-le cu 1 până la 2 linguri de ulei de măsline, suficient cât să le acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Presărați cu oțet balsamic, din nou suficient pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
4
Prăjiți feniculul: tapetați o tigaie sau un vas de copt Silpat sau folie de aluminiu periată cu ulei de măsline.  Aranjați panele de fenicul pe tigaie și prăjiți-le la 400 buc.f (205 buc. C) timp de 40 de minute sau până când panele de fenicul sunt fierte și încep să se caramelizeze la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista