Rețeta italiană de fenicul și umplutura de cârnați de curcan ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Pentru $2.05 pe portie, veți obține o garnitură care servește 8. O porție conține 438 calorii, 20g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Un amestec de piper, ouă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați Italieni Și Umplutură De Fenicul Caramelizat, Curcan fluturat cu fenicul, cârnați și umplutură de Ricotta, și Curcan prăjit cu umplutură italiană de cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți un vas de copt de 13 pe 9 inci cu unt și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați pâinea și nucile de pin într-un castron mare și puneți-le deoparte.Topiți untul măsurat într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați cârnații și gătiți, rupându-l în bucăți mai mici cu o lingură de lemn și amestecând ocazional, până când carnea este gătită și începe să se rumenească, aproximativ 6 până la 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați-o în vasul cu pâinea și nucile.Reduceți focul la mediu și adăugați fenicul, ceapa, usturoiul, oregano, sarea și piperul în tigaie. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele s-au inmuiat, aproximativ 7 minute.Măriți focul la mediu ridicat, adăugați vinul și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei și amestecând ocazional, până când vinul se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
4
Transferați amestecul de ceapă-fenicul în castron, adăugați bulionul, ouăle și brânza și amestecați până când sunt bine combinate și umezite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Transferați umplutura în vasul pregătit și împrăștiați-o într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Pâine Cu Nuci și Stafide
6
Coaceți până când blatul se rumeneste, aproximativ 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se transferă într-o grătar și se lasă să se răcească cel puțin 5 minute înainte de servire.