Rețeta italiană de fenicul și umplutura de cârnați de curcan ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Pentru $2.05 pe portie, veți obține o garnitură care servește 8. O porție conține 438 calorii, 20g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Un amestec de piper, ouă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați Italieni Și Umplutură De Fenicul Caramelizat, Curcan fluturat cu fenicul, cârnați și umplutură de Ricotta, și Curcan prăjit cu umplutură italiană de cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți un vas de copt de 13 pe 9 inci cu unt și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați pâinea și nucile de pin într-un castron mare și puneți-le deoparte.Topiți untul măsurat într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați cârnații și gătiți, rupându-l în bucăți mai mici cu o lingură de lemn și amestecând ocazional, până când carnea este gătită și începe să se rumenească, aproximativ 6 până la 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați-o în vasul cu pâinea și nucile.Reduceți focul la mediu și adăugați fenicul, ceapa, usturoiul, oregano, sarea și piperul în tigaie. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele s-au inmuiat, aproximativ 7 minute.Măriți focul la mediu ridicat, adăugați vinul și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei și amestecând ocazional, până când vinul se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Căni De Bere
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați amestecul de ceapă-fenicul în castron, adăugați bulionul, ouăle și brânza și amestecați până când sunt bine combinate și umezite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Transferați umplutura în vasul pregătit și împrăștiați-o într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți până când blatul se rumeneste, aproximativ 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se transferă într-o grătar și se lasă să se răcească cel puțin 5 minute înainte de servire.