Fenicul Italian și umplutură de cârnați de curcan

Fenicul Italian și umplutură de cârnați de curcan
Rețeta italiană de fenicul și umplutura de cârnați de curcan ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Pentru $2.05 pe portie, veți obține o garnitură care servește 8. O porție conține 438 calorii, 20g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Un amestec de piper, ouă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați Italieni Și Umplutură De Fenicul Caramelizat, Curcan fluturat cu fenicul, cârnați și umplutură de Ricotta, și Curcan prăjit cu umplutură italiană de cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți un vas de copt de 13 pe 9 inci cu unt și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați pâinea și nucile de pin într-un castron mare și puneți-le deoparte.Topiți untul măsurat într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați cârnații și gătiți, rupându-l în bucăți mai mici cu o lingură de lemn și amestecând ocazional, până când carnea este gătită și începe să se rumenească, aproximativ 6 până la 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați-o în vasul cu pâinea și nucile.Reduceți focul la mediu și adăugați fenicul, ceapa, usturoiul, oregano, sarea și piperul în tigaie. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele s-au inmuiat, aproximativ 7 minute.Măriți focul la mediu ridicat, adăugați vinul și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei și amestecând ocazional, până când vinul se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Transferați amestecul de ceapă-fenicul în castron, adăugați bulionul, ouăle și brânza și amestecați până când sunt bine combinate și umezite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Transferați umplutura în vasul pregătit și împrăștiați-o într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6
Coaceți până când blatul se rumeneste, aproximativ 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se transferă într-o grătar și se lasă să se răcească cel puțin 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista