Fenicul-Halibut marinat cu fenicul Tzatziki

Rețeta Halibut marinat de fenicul cu fenicul Tzatziki ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 234 calorii. Pentru $6.23 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Un amestec de sare, coajă de lămâie, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Hrănirea prietenilor: fenicul tzatziki cu menta, File crocante de Tilapia cu fenicul-mentă Tzatziki, și Halibut cu roșii și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente și 1/4 linguriță de sare într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați pește. Se sigilează și se marinează la frigider 1 oră, întorcându-se ocazional.
Lingura iaurt pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele; răspândit la 1/2-inch grosime. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 5 minute.
Răzuiți într-un castron folosind o spatulă de cauciuc.
Adăugați 1/4 linguriță sare, bulb de fenicul mărunțit, frunze de fenicul tocate și usturoi. Acoperiți și refrigerați.
Scoateți peștele din pungă; aruncați marinada.
Așezați peștele pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Se servește cu sos de iaurt.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.