Fenicul fiert și andive
Fenicul fiert și andive este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 69 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână andive belgiene, bulion de legume, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui fiert rapid cu fenicul caramelizat și andive, Andive Fierte, și Andive Fierte.
Instrucțiuni
Tăiați capetele de la andive.
Tăiați Andiva pe jumătate pe lungime; set lateral.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mic.
Se adauga usturoiul, si saut 5 minute sau pana se rumeneste usor.
Scoateți usturoiul cu o lingură cu fante și lăsați-l deoparte.
Așezați jumătățile de fenicul, tăiați părțile în jos, în tigaie și gătiți la foc mediu timp de 5 minute.
Adăugați jumătăți de andive, tăiați părțile în jos și gătiți timp de 3 minute sau până se rumenesc.
Adăugați bulion, sare și piper și amestecați pentru a degrada tigaia. Acoperiți și coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până se înmoaie.
Garnisiți cu frunze de fenicul, dacă doriți.
Se servește cu carne de vită, porc sau pui.