Fenicul fiert cu portocaliu
Fenicul fiert cu portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 85 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă 81 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, coajă de portocală, bulbi de fenicul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Fenicul Fiert Portocaliu, Fenicul fiert cu portocale, și Carne de porc fiartă cu portocală și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați pene de fenicul. Gatiti 5 minute sau pana cand este crocant-fraged; scurgere.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pene de fenicul și zahăr, și saut 3 minute.
Adăugați bulion de pui, coajă de portocală, suc de portocale, oțet, sare și piper negru. Reduceți căldura și fierbeți timp de 25 de minute sau până când lichidul aproape se evaporă.
Se presară cu frunzele de fenicul.
Notă: lăsați suficient din capătul rădăcinii intact, astfel încât penele de fenicul să se țină împreună.