Fenicul cu ierburi și ceapă
Rețeta Fenicul cu ierburi și ceapă se poate face în aproximativ 30 de minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană are 120 de calorii , 4 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Pentru 1,12 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână salvie, ulei de măsline, rozmarin sau și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 72% . Încercați rețeta de sfeclă cu ierburi cu fenicul , Waffle cu ierburi cu club de fenicul caramelizat și somon prăjit cu citrice și fenicul cu quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți ceapa și feniculul în ulei până devin crocante.
Adăugați bulionul, salvia și rozmarinul. Se aduce la fierbere; gatiti pana se evapora bulionul.
Se ia de pe foc; se adauga otetul, sarea si piperul.