Fenicul cu ceapă dulce în vinetă de roșii
Fenicul cu ceapă dulce în vinaigretă de roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 56 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de suc de lămâie, oțet de vin, bulb de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Picior de miel cu unt la grătar cu vinetă de roșii-fenicul, Fenicul fiert cu ceapă și ardei dulce, și Pizza cu fenicul și ceapă dulce cu măsline verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați Roșia într-un castron mediu; se pasează ușor cu spatele unei linguri.
Adăugați oțet și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) în castron; aruncați pentru a combina.
Adăugați fenicul și ingredientele rămase; acoperiți și răciți.