Felii de Pecan sau înger

Felii de Pecan sau înger
Pecan sau felii de înger ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 329 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați praf de copt, nucă de cocos, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort alimentar înger cu zahăr brun cu felii de citrice confiate, Felii De Pecan Butterscotch, și Angel Pecan Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tavă de copt de 9 x 9 inci căptușită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Bateți untul, zahărul granulat, 1 gălbenuș de ou și 1/4 linguriță de vanilie într-un castron mediu până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă 3/4 cană de făină până se omogenizează bine și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Apăsați aluatul uniform în tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți timp de 10 minute. Între timp, bateți 2 ouă, zahăr brun deschis, 1 1/2 linguri făină, praf de copt, sare și 1 1/2 lingurițe de vanilie într-un castron mediu până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
6
Se amestecă nucile și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
NuciNuci
7
Întindeți amestecul uniform peste crusta coaptă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Coaceți până când blatul este ferm și maro auriu și o scobitoare introdusă în centru iese ușor umedă, 20 până la 25 de minute. Puneți tigaia pe un suport. Dacă doriți, în timp ce barele sunt încă calde, răspândiți uniform cu glazură de lămâie (rețeta de mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Lăsați să stea până când barele sunt reci și glazura este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1
Bateți zahărul, sucul și vanilia cofetarilor împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
SucSuc
2
Rețete retipărite cu permisiunea bucuria gătitului, ediția a 75-a aniversare de Irma S. Rombauer, Marion Rombauer Becker și Ethan Becker. (C) 2006 Simon & Schuster Inc., Bucuria încrederii în gătit și încrederea revocabilă MRB
3
adaugă note notele mele
4
editează notele mele
5
făcut
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista