Pecan sau felii de înger ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 329 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați praf de copt, nucă de cocos, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort alimentar înger cu zahăr brun cu felii de citrice confiate, Felii De Pecan Butterscotch, și Angel Pecan Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tavă de copt de 9 x 9 inci căptușită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Bateți untul, zahărul granulat, 1 gălbenuș de ou și 1/4 linguriță de vanilie într-un castron mediu până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă 3/4 cană de făină până se omogenizează bine și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Apăsați aluatul uniform în tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți timp de 10 minute. Între timp, bateți 2 ouă, zahăr brun deschis, 1 1/2 linguri făină, praf de copt, sare și 1 1/2 lingurițe de vanilie într-un castron mediu până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun Deschis
Praf De Copt
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Bol
6
Se amestecă nucile și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Nuci
7
Întindeți amestecul uniform peste crusta coaptă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Coaceți până când blatul este ferm și maro auriu și o scobitoare introdusă în centru iese ușor umedă, 20 până la 25 de minute. Puneți tigaia pe un suport. Dacă doriți, în timp ce barele sunt încă calde, răspândiți uniform cu glazură de lămâie (rețeta de mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Tigaie
9
Lăsați să stea până când barele sunt reci și glazura este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
1
Bateți zahărul, sucul și vanilia cofetarilor împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Vanilie
Suc
2
Rețete retipărite cu permisiunea bucuria gătitului, ediția a 75-a aniversare de Irma S. Rombauer, Marion Rombauer Becker și Ethan Becker. (C) 2006 Simon & Schuster Inc., Bucuria încrederii în gătit și încrederea revocabilă MRB