Felii De Mere

Felii De Mere
Felii de mere ar putea fi o reteta buna pentru a extinde Hor d ' oeuvre cutie reteta. Această rețetă face 19 porții cu 314 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 28 ar spune că a lovit la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, albus de ou, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Feliile de mere coapte ale mamei, Felii De Mere Coapte, și Turcia cu felii de mere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tigaie jellyroll de 10x15 inch sau o foaie de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Într-un castron mare, amestecați împreună sarea și 4 căni de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați scurtarea până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Folosiți o furculiță pentru a amesteca gălbenușurile de ou și laptele doar până când aluatul se reunește. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți jumătate din aluat până la grosimea de 1/8 inch sau până când este suficient de mare pentru a acoperi fundul tigaiei jellyroll cu puțin agățat pe laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Aranjați feliile de măr pentru a acoperi uniform Crusta de jos. Într-un castron mic, amestecați cele 2 linguri de făină cu zahărul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Presărați amestecul de zahăr peste feliile de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Întindeți aluatul rămas pentru a acoperi stratul de mere și prindeți-l pentru a sigila crusta de jos. Tăiați excesul de crustă și periați cu albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Coaceți timp de 40 până la 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până când merele sunt fragede și crusta este maro. Dacă crusta începe să se rumenească prea mult înainte ca merele să fie terminate, acoperiți cu folie și continuați să coaceți. Se răcește înainte de a tăia în pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții19
Scor De Sănătate0
Revista