Felii De Mere
Felii de mere ar putea fi o reteta buna pentru a extinde Hor d ' oeuvre cutie reteta. Această rețetă face 19 porții cu 314 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 28 ar spune că a lovit la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, albus de ou, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Feliile de mere coapte ale mamei, Felii De Mere Coapte, și Turcia cu felii de mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tigaie jellyroll de 10x15 inch sau o foaie de prăjituri.
Într-un castron mare, amestecați împreună sarea și 4 căni de făină.
Tăiați scurtarea până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Folosiți o furculiță pentru a amesteca gălbenușurile de ou și laptele doar până când aluatul se reunește. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți jumătate din aluat până la grosimea de 1/8 inch sau până când este suficient de mare pentru a acoperi fundul tigaiei jellyroll cu puțin agățat pe laturi.
Aranjați feliile de măr pentru a acoperi uniform Crusta de jos. Într-un castron mic, amestecați cele 2 linguri de făină cu zahărul și scorțișoara.
Presărați amestecul de zahăr peste feliile de mere.
Întindeți aluatul rămas pentru a acoperi stratul de mere și prindeți-l pentru a sigila crusta de jos. Tăiați excesul de crustă și periați cu albus de ou.
Coaceți timp de 40 până la 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până când merele sunt fragede și crusta este maro. Dacă crusta începe să se rumenească prea mult înainte ca merele să fie terminate, acoperiți cu folie și continuați să coaceți. Se răcește înainte de a tăia în pătrate.